15.jpg

FÖR DELTAGARE

Här hittar du som deltagare den information du behöver för att redovisa ditt deltagande i olika utbildningar. Du hittar även information om vad du gör om du får förhinder, hur du anmäler särskilda önskemål gällande hjälpmedel eller kost eller helt enkelt vill komma i kontakt med oss gällande utbildningar eller individuell vägledning.

 

REGISTRERA
NÄRVARO

Du ska digitalt signera din närvarotid i projektets aktiviteter för varje månad som du deltar i projektet. Det gör du via länken du får till din mail.


Det är viktigt att signera närvarotid så fort som möjligt. Behöver du hjälp med signering vänder du dig till den person på ditt företag som är kontaktperson för projektet.
För att du som deltagare ska kunna få diplom eller certifikat för genomförd utbildning behöver du först signera att du har deltagit i aktuell kurs.

 

ONBOARDING

För flera som är inskrivna på sin första kurs hos Lingio krävs det att du genomför ett onboardingspel. Det är för att se till att du som deltagare är inne i systemet och kan ta del av utbildningen. 

SMSet skickas den första torsdagen i månaden när utbildningen ska börja. Om du har gått en utbildning hos Lingio tidigare är du redan inne och kommer därför inte få ett SMS för att genomföra onboarding. 

Vissa utbildningar har ingen onboarding - om du inte är säker kan du vända dig till någon av projektmedarbetarna. 

Om du behöver vägledning för att genomföra din Onboarding har Lingio tagit fram en steg för steg instruktion hur du ska göra för att fullfölja Onboardingen. 


Länk till instruktionen nedan:

Onboarding steg för steg (lingio.com)

 

SÄRSKILDA 
ÖNSKEMÅL

Har du behov av några hjälpmedel för att kunna delta i en utbildning vill vi att du meddelar oss om det för att kunna skapa så bra förutsättningar som möjligt för dig.


Vänd dig till projektets kontaktperson på ditt företag eller kontakta oss direkt genom att klicka på knappen Kontakta oss nedan. 

 

ANMÄLA
FÖRHINDER

Om du är sjuk eller om något har inträffat och du därför inte kan delta i en utbildning vill vi veta det så snart som möjligt.


Vänd dig till projektets kontaktperson på företaget eller klicka på knappen nedan och skicka ett meddelande direkt till oss i projektet.

 
ESF.png